Wat Doen We

Onderhoud
Schilder- en onderhoudsbedrijf van der Weerd heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van klein –en groot onderhoud aan woningen, monumentale panden en bedrijfspanden. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een frisse en verzorgde uitstraling, het is ook noodzakelijk om uw pand o.a. tegen weersinvloeden te beschermen om zo de waarde en levensduur van uw pand te behouden. 

Renovatie 
Het renoveren en opwaarderen van woningen, monumentale panden en bedrijfspanden is een discipline die schilder- en onderhoudsbedrijf van der Weerd in zowel onderaanneming en steeds vaker als hoofdaannemer uitvoert. Ruime ervaring, goed geselecteerde partners en een strakke planning zorgen voor een optimaal verloop van de vaak langdurige renovatie projecten. 

Houtrotherstel 
Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikt van der Weerd over een team van vakmensen dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en het uitvoeren van deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Goede vakkennis, de juiste gereedschappen en professionele materialen zijn hierbij onontbeerlijk. 

Wandafwerking 
Voor het afwerken van wanden biedt het schildersbedrijf vele mogelijkheden. Muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters, spachtelputz etc. zijn in vele kleuren aan te brengen. Ook spons -en wikkeltechnieken en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn natuurlijk behang en glasweefsel niet weg te denken als wandafwerking. 

Beglazing
Ook op het gebied van beglazing biedt schilder- en onderhoudsbedrijf van der Weerd u een breed scala aan mogelijkheden. Hierbij onder andere te denken aan enkele beglazing, isolerende beglazing, veiligheidsbeglazing, zonwerende beglazing, folies etc.